2022 рік – рік Тигра

• Ми підготували декілька порад, як зустрічати, прикрашати та що готувати на Новий рік:

• Де краще зустрічати?
Рік Тигра можна зустрічати вдома чи в гостях. Головна умова, щоб не було великих компаній. Тигр за своєю натурою одинак і йому не дуже затишно, коли навколо багато людей. Краще, якщо за святковим столом будуть добре знайомі люди чи родичі.

• Що вдягнути?
Намагайтеся уникати «котячого» принта в одязі. Не варто думати, що якщо ви одягнете тигрову сукню, то господар року неодмінно прийме Вас за свого.
Куди як краще обрати нейтральні кольори – пісочний, золотистий, насичений бежевий, а також відтінки зеленого – від кольору соковитої трави до оливкового. Можна вибрати для вбрання також теракотовий колір. Палітра достатня багата, щоб знайти саме те, що вам личить.

• Правильно прикрашаємо будинок
Те, як виглядає у свято наше житло, має особливе значення. Жодних яскравих кольорів, особливо тих, що нагадують про небезпеку. Виключіть яскраво-червоні відтінки, помаранчеві, а також усі неонові.
На ялинці обов’язково мають бути фігурки Тигра. Вони можуть бути зроблені з різних матеріалів.

• Як накрити стіл?
На столі обов’язково мають бути фрукти – хурма, апельсини, мандарини. Та й м’ясо на столі вітається. Адже наш герой – хижак. Тож чим більше буде м’ясних страв, тим краще! А яке це м’ясо — кролик, курка, яловичина чи свинина, йому зовсім не важливо!
Втім, не варто ігнорувати зелені салати. Тигр шанує зелень.

Тож розпочинаємо підготовку до Нового року!

You may also like...

Залишити відповідь