​​Ну, що студенти і не тільки Ми впевнені, що Ви успішно знаходите собі «завдання» на час карантину

❓АЛЕ, що у Вас з переглядом фільмів?
Гадаємо,що Ви вже подивились не один серіал
А ми підготували для Вас ТОП 5 комедій за останні 10 років:
«1 + 1» – «Intouchables» – Франція 2011р
Зіткнення двох діаметрально протилежних світів – витончений аристократизм і грубі нетрі. Здається, що навіть чисто ділові відносини можуть бути проблематичні. Але виникає взаємодопомога і дружба. Добрий комедійний заводний фільм, який дарує нам надію і любов до життя.
«Мальчишник у Вегасі» – «The Hangover» – США 2009р.
За назвою фільму вже зрозуміло, що буде відбуватися. В принципі абсолютно банальна життєва ситуація, але її втілення на екрані гарантує вам дев’яносто шість хвилин сміху та гарного настрою.
«Артист» – «The Artist» – Франція, Бельгія 2011р.
Фільм, який отримав п’ять преміальних оскарівських статуеток. Кіно про світ старого німого сінема для сучасних глядачів. І хоча відгуки сучасних глядачів неоднозначні, всім поціновувачам кінематографа рекомендуємо зарядитися «театральним» настроєм і подивитися цю стрічку. Попереджаємо, кіно дійсно німе.
«Вoлк з Уoлл-стріт» – «The Wоlf of” Wаll Strееt» – СШA 2013р.
Драматично – кримінально – біографічна комедія від режисера Мартіна Скорсезе, Леонардо Ді Капріо виступає в головній ролі. Гучний фільм минулого 2013 року, багато хто назвав його мотиваційним. А як вважаєте Ви?
«Шалене весілля»- «Qu’еst-CЕ qu’оn a fаit аu Bоn Diеu?»- Франція, 2014 р.
Не тільки любителям нестримного сміху і традиційних французьких комедій рекомендується до перегляду цей фільм. Історія буржуазної французької сім’ї в світі глобалізації і міжетнічних протиріч, зроблена з чисто французької легкістю і добротним гумором.

Сподіваємось Ви не сумуєте
Бажаємо усім гарного настрою та звичайно 36,6
#ЗНУвдома

You may also like...

Залишити відповідь