ТОП 5 КНИЖОК ДЛЯ СТУДЕНТІВ

• Студентам іноді важко запам’ятовувати усю інформацію, яку Вони отримують в університеті. Іноді студенти можуть бути незібраними і розсіяними. А іноді просто не хочется нічого робити.
• Але якщо хочеться розвиватися в різних напрямках і бути попереду усіх, тоді використовуй час продуктивно: вивчай себе і світ навколо.

• Ми підготували для Вас ТОП книжок, в яких розповідають як боротися з лінню і тренувати мозок.

📖 «Добрий ранок кожен день. Як рано вставати і все встигати»
Джефф Сандерс

• Якщо одна з твоїх проблем – прокинутися і зібратися на пари, час щось змінювати. І книга Джеффа Сандерса тобі в цьому допоможе. Автор ділиться корисними порадами, хитрощами і перевіреними методами, що зроблять твоє життя краще. Кожна глава присвячена певній проблемі, з якої ти можеш зіткнутися, і варіанти її вирішення.

📖 «KenKen. Японська система тренування мозку»
Міямото Тецуя

• Якщо ти хочеш розвивати логіку, увагу, пам’ять, то тобі краще звернутися до японської системі тренування мозку KenKen. Цей інтелектуальний тренажер винайшов педагог Міямото Тецуя, який хотів зробити свої уроки ненудними. Ці праці вилилися в цілу систему, популярної в багатьох країнах. KenKen (в перекладі з японського «мудрість в квадраті») розвиває когнітивні здібності у дітей і дорослих і підтримує активність мозку у людей після 30 років.

📖 «Зроби себе сам»
Тіна Силіг

• Тіна Силіг, професор Стенфордського університету, ділиться з читачами секретами підприємництва і новими шляхами до успіху. Але головна думка автора не в тому, що всім потрібно створювати свій бізнес. Зробити себе самому – це значить не втрачати можливості дізнатися і спробувати щось нове. Варто розширювати межі мислення, не боятися змін і використовувати будь-який шанс, щоб проявити себе. Потрібно завжди бути приголомшливим і розкривати свої здібності і таланти в повну силу.

📖 «Сила волі: як розвинути і зміцнити»
Келлі Макгонігал

• Ти хотів би багато чого встигнути, але долає нестерпна лінь, якій неможливо протистояти? Тоді розвивай і зміцнюй свою волю з книгою Келлі Макгонінал. Її корисні поради допоможуть досягати поставлених цілей і знайти в собі сили на те, що раніше зробити не вдавалося. Тут ти знайдеш прикладну психологію, пояснену на пальцях, багато цікавих історій і хороший інтелектуальний гумор.

📖 «Дейл Карнегі. Повний курс навчання прийомам спілкування»
Дуглас Мосс, Нарбут Алекс

• Комунікабельність – одне з найважливіших якостей, яке знадобиться тобі в майбутньому. Та й навик спілкування корисний в будь-якій ситуації: з викладачем в університеті або в черзі в поліклініці. Людину, яка грамотно і тактовно висловлює думки, поважають і частіше прислухаються. Від того, як ти будуєш своє спілкування, часто залежить результат ситуації. Наприклад, захистиш ти курсову або отримаєш надбавку до зарплати. Тому починай розвивати цю навичку з «Повним курсом». Тут ти знайдеш безліч вправ на пробудження творчих здібностей, підвищення стійкості до стресу та інше.

You may also like...

Залишити відповідь