ТОП корисних ресурсів, які точно допоможуть Вам у навчанні

Під час підготовки до пар, не завжди просто знайти потрібну інформацію. Сучасні технології, звичайно, дуже допомагають у пошуку. Сьогодні існує безліч онлайн платформ, де зібрана уся потрібна інформація, яка допоможе не тільки підготуватися до пар, а ще й дізнатися безліч нового.

Тож ловіть ТОП корисних ресурсів, які точно допоможуть Вам у навчанні:

• Сoursera – один із найпопулярніших сайтів для онлайн-освіти. Тут представлені не тільки окремі лекції, а повноцінні курси від провідних вищих навчальних закладів з усього світу. Вчитися на цій платформі дуже зручно, адже до кожного курсу представлені відеолекції з субтитрами, текстові конспекти, а також є можливість перевірити себе за допомогою тестів та підсумкових іспитів.

• Prometheus – український варіант Сoursera. Тут є такі корисні курси як «Підприємництво. Власна справа в Україні», «Фінансовий менеджмент», «Комунікаційні інструменти для побудови репутації» та ін. Наповнення платформи особливо відповідає запитам українського споживача. До того ж лекції читають викладачі провідних університетів: КНУ, КПІ та Києво-Могилянської академії.

• 4brain – оригінальний ресурс, на якому представлені не базові університетські курси, а саме той матеріал, що необхідний для розвитку навичок та умінь.

• Khan Academy – один з найвідоміших освітніх проектів. Лекції зібрані на ньому у форматі YouTube-відео. Тут не просто об’єднані окремі курси від викладачів, а всі базові предмети як зі шкільної, так й університетської програм навчання. Формат відео-лекцій з докладним поясненням матеріалу допоможе розібратися у всіх складних моментах.

• FutureLearn – ще одна онлайн-платформа, яка дає можливість безкоштовно пройти курси від провідних британських і світових університетів. На сайті зібрані цікаві тематичні курси, які розбиті по категоріям з можливістю вибору специфічного розділу.

• Academic Earth – сайт, на якому можна пройти повний курс лекцій для бакалаврів й магістрів від найкрутіших університетів світу. На цій платформі можна отримати якісну безкоштовну освіту від викладачів Оксфорда, Стенфорда, Гарварду, Берклі.

• ВУМ-online – українська онлайн-платформа громадянської освіти. Його мета – це дати можливість усім зацікавленим українцям отримати знання, що необхідні для розвитку громадянських компетенцій, що в кінцевому підсумку призведе до якісних змін в українському суспільстві. Тут Ви знайдете навчальні курси від провідних викладачів бізнес-шкіл, активістів і практиків соціальної сфери.

You may also like...

Залишити відповідь