Ранкові звички які заряджають енергією на весь день

• Всі ми любимо побільше полежати в ліжку, кілька разів переставляємо будильник на «пізніше», а потім намагаємося зібратися за 5 хвилин що б нікуди не спізнюватися

• Ми підготували для вас ТОП ранкових звичок, які зроблять Ваш ранок менш хаотичним, а увесь день більш продуктивним

☀️ Прокидайтеся раніше

Кожен повинен розвинути в собі звичку вставати раніше.

Досить виробити правильне співвідношення між сном і неспанням. Якщо ви зазвичай прокидаєтеся о 8:00, але хочете вставати на дві години раніше – спробуйте поставити будильник на 7:45.  Протрималися так пару днів?  Зменшіть час ще на 15 хвилин.  І так до тих пір, поки не встанете о 6:00.  Разом з цим ви зможете змінити вечірні звички і почнете лягати спати трохи раніше.

☀️ Випийте води

Це обов’язкова умова, адже за ніч організм втрачає запас рідини, і його потрібно заповнити.  Ранкова склянка води запускає метаболізм і допомагає тілу прокинутися.

☀️ Займіться спортом

Це може бути будь-що: тренажерний зал, йога, зумба, піші прогулянки, біг.  Вам просто необхідно порухатися, адже фізична активність не тільки допомагає вам прокинутися, але і покращує ваше здоров’я

☀️ Прийміть контрастний душ

Він не тільки подарує вам відчуття свіжості і прилив сил, а й значно поліпшить фізичний і психічний стан. 

☀️ Випийте каву або чай

Обидва цих напоїв несуть користь для організму і допомагають сконцентруватися.  Крім того, завжди приємно почати свій день з чашки чогось гарячого.

☀️ Поставте собі цілі

Це важливо, тому що так ви зможете зосередитися на конкретних речах. 

Визначте для себе конкретні цілі на день/тиждень/місяць/рік, а потім повертайтеся до них щоранку і перевіряйте, що ви зробили для їх досягнення.

✌️🏻

You may also like...

Залишити відповідь