П’ятниця – час відпочинку після робочого тижня

Хтось зустрічається з друзями, хтось відвідує вже відчинені заклади нашого міста, хтось обирає активний відпочинок, а хтось просто дивитися фільми лежачи на дивані. Саме для останніх ми підготували ТОП комедій для вечора п’ятниці:

«Похмілля у Вегасі» (2009)
• Троє чоловіків прокидаються в номері готелю з незрозуміло чиєю дитиною в шафі і без головного винуватця подій – нареченого. Тепер доведеться відновлювати події вчорашньої ночі – і це виходить ще смішніше, ніж сама вечірка.

«Готель Гранд Будапешт» (2014)
• З цього фільму ви дізнаєтесь історію консьєржа готелю у вигаданій східноєвропейській країні. Пригод вистачить більше ніж на 1,5 години: є і нерівна інтрижка, і шокуючий заповіт, і найманий вбивця …

Навіть якщо гумор вам не зайде, ви хоча б оціните антураж картини: «Готель Гранд Будапешт» зібрав свого часу «Оскари» за грим і зачіски, костюми і звук. Повне занурення в атмосферу гарантовано.

«У джазі тільки дівчата» (1959)
• Чиказькі музиканти Джо і Джері, застав перестрілку бандитів, вирішують сховатися від них у Флориді. При цьому вони для конспірації переодягаються в жінок – тепер їх звуть Джозефіна і Дафна. «Дівчата» стають інструменталістками в жіночому джаз-бенді. Але маскування починає давати збої, і в кінці кінців трапляється неминуче: в одного з переодягнених в дамочок чоловіків закохується чоловік поважного віку, а у другого – солістка бенду.

«Kingsman: Секретна служба» (2015)
• Яскравий, незанудний фільм – відмінний фільм, щоб просто розслабитися.

За сюжетом молодий хлопець Еггсі закінчує службу в морській піхоті, при цьому вельми обдарований по частині інтелекту. Але Еггсі обирає «кар’єру» дрібного злочинця. Дуже скоро він знайомиться з чоловіком, який врятував життя батька Еггсі, і ця зустріч перевертає долю хлопця. Нагадаємо, що є і продовження – «Kingsman: Золоте кільце» (2017), а в цьому році в кінотеатрах чекаємо приквел серії – «King’s Man: Початок».

«Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин» (1994)
• «Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин» – класична американська комедія з Джимом Керрі у головній ролі. Вона принесла акторові велику популярність і перетворила його в голлівудську зірку.
Ейс Вентура – один з кращих приватних детективів Майамі, який кинув роботу в поліції і тепер займається пошуком вкрадених домашніх тварин. У нього незвичайна зачіска, незмінна гавайська сорочка і специфічне почуття гумору. Незважаючи на дивацтва, Ейса наймають для важливої справи: знайти викраденого дельфіна по кличці Сніжок. Дельфін непростий – це талісман місцевої футбольної команди, від якого залежить бойовий дух спортсменів на майбутніх змаганнях. Ситуація ускладнюється, коли крім дельфіна викрадають і одного з найважливіших гравців, і тепер Вентурі належить шукати одразу двох. Чи вдасться героєві врятувати команду від програшу і довести, що він першокласний детектив?

You may also like...

Залишити відповідь