ЗВІТ за весняний період

У період з 01.03.2020 по 31.05.2020 Центром культури було проведено наступні заходи:

– святкові музичні перерви на честь 8 березня

– святкування 8 березня в Обласному центрі молоді

– привітання Адміністрації ЗНУ з 8 березня

– підготовка до конкурсів «Студентська весна 2020», «Ліга сміху ЗНУ», «Шкільна Ліга сміху ЗНУ», «Miss university 2020»(через карантин редактури та підготовка у онлайн режимі)

– онлайн «День відкритих дверей»

– відео-зустріч ректора ЗНУ Фролова М.О. зі студентами та абітурієнтами 

• Був втілений online проект Центру – “Відкритий університет. ZNU online”. Проект направлений на профорієнтаційну роботу, а також були випущені інформаційні відео від ректора та проректорів університету та керівників відділів.  

• Наразі вже відзняти та монтуються відеоролики деканів факультетів та директорів коледжів.

• Також було відзнято серію відео «Заняття спортом на самоізоляції», разом з Борисом Кокаревим.

• У зв’язку з карантином деякі, вже заплановані на весняний період, заходи будуть перенесені на наступний навчальний рік. Але «завдяки» карантину було проведено декілька заходів онлайн. У соціальній мережі Instragram, на сторінці Центру культури, були проведені розважальні заходи, у яких прийняли участь студенти, випускники та адміністрація ЗНУ.

• Проводили різноманітні онлайн- ігри, конкурси та розіграші:

– «Правда або дія»

– «ЗНУ Контакти»

– Конкурс з розіграшем подарунків «ЗНУ вдома»

• Також у період карантину продовжує працювати в онлайн-режимі вокальна студія «Кантилена» Центру культури. Вихованці студії проводять онайн-заняття з керівником студії Наталею Дмитрівною Пиріг.

• Окрім заходів Центр культури активно займався удосконаленням актової та хореографічної залів Інженерногоінституту ЗНУ. Завдяки ректору Фролову М.О. та адміністрації ЗНУ актова та хореографічні зали Інженерного інституту ЗНУ становляться більш комфортними та більш функціональними.

• В перший ліній місяць на вас чекають online шоу “ЗНУ має таланти”, профорієнтаційні відео факультетів, коледжів, online День відкритих дверей ЗНУ та багато цікавого від вокальної студії “Кантилена” Центру культури та наших партнерів: відеографа Іллі Гордєєва та ін.

You may also like...

Залишити відповідь