ЗНУ виховує зірок.

Вокалістка студії «Кантилена»Центру культури, Марія Сур, яка неодноразова брала участь у загальноуніверситетських заходах, розповіла про свій «зірковий шлях».

Марія стала учасницею «Голосу країни», та через війну в Україні, вимушена була віїзати закордон. Ми поспілкувались з Машею про її творчий шлях.

«Участь у голосі була моєю мрією ще з малого віку, я подавав заявки на дитячий голос, але жодного разу не проходила, і як тільки мені виповнилося 16 я вирішила чому не спробувати себе у дорослому? Все склалося для мене найкращим чином, я дуже вдячна цьому проекту за досвід, прекрасних шалено талановитих людей, за творчу атмосферу. Голос знімався якраз до війни і це був незабутній мирний щасливий час у моєму житті. Проект – став одним із найважливіших етапів у моєму житті, особливо як артиста.»

З початком війни Маша не залишила творчість, і продовжила займатись своєю улюбленою справою вже закордоном.

«Я взяла участь у наймасштабнішому за всю історію Швеції благодійному концерті, для мене це була велика честь виступити на підтримку України, та бути корисною для своєї країни. Після цього виступу мене помітив лейбл Warner Music, вони зв’язалися зі мною і невдовзі ми уклали контракт. Ми разом працюємо над становленням моєї кар’єри: пишемо пісні, пробуємо різні стилі, я випустила вже свою першу англомовну пісню «That’s the Way», я шалено щаслива що у мене є можливість працювати з такими професіоналами, музика-допомагає мені відволіктися від усіх тих жахливих подій які відбуваються в Україні.

Я продовжую виступати на благодійних концертах, дякую Швеції за ту допомогу, яку вони надають Україні.»

Ми дуже раді за Марію, і будемо й надалі спостерігати за її творчими успіхами.

You may also like...

Залишити відповідь