Час повертатися у звичний режим після свят. Ми підготували «рецепт» як правильно починати свій ранок:

• Прокидайтесь рано

Прокидаючись рано, ви зможете зробити набагато більше справ без стресу, в спокійному режимі, а весь день пройде вдало.
Єдина складність – це привчити себе до раннього підйому. Так що, перший тиждень вам доведеться боротися з бажанням поспати. Зате з’явився додаткові година-дві часу.

• Починайте день, випивши склянку води

Відразу після підйому випивайте склянку води. Вода наповнить організм достатньою кількістю вологи і запустить мозок на ефективну роботу. Та й ви самі швидше прокинетеся. Вода допомагає мозку працювати набагато ефективніше.

• Ранкова медитація

Просто посидьте 10-15 хвилин в тиші, «відключивши» все думки. Будьте розслабленим і концентруйтеся на диханні. Коли вам будуть приходити різні думки, а це неодмінно станеться, звільніть їх і продовжуйте концентруватися на диханні.
Можна слухати музику, але це не обов’язково. Медитуйте так, як вам подобається.
Почавши день з медитації і повторюючи цей ритуал щодня, відчуваєш себе більш спокійним, організованим, всі справи виконуються набагато легше, а досягнення цілей відбувається набагато швидше.

• Займайтеся спортом

Кращий час для занять спортом – це ранок. Вранці набагато легше себе змусити займатися. Нехай це навіть зарядка і розтяжка на 15-20 хвилин. Якщо вам важко привчити себе займатися спортом, тоді робіть це з ранку. Вранці опору набагато менше. Зробив діло і весь день вільний.

• План на день

Перегляньте складений з вечора план на день. Так ви зможете ще раз переконатися в тому, що важливо, а що ні, і внести корективи. Виділяйте важливі і другорядні справи. І приступайте до виконання важливого.

You may also like...

Залишити відповідь