ТОП найкращих серіалів минулого року

Для всіх, хто майже завжди не знає «що ж сьогодні подивитись»,
ми підготували ТОП серіалів, які більшість людей визнала найкращими серіалами минулого року 👇🏻

«Хід королеви»

Похмура казка про дівчинку-сироту, яка стала чемпіоном з шахів. «Хід королеви» – найпопулярніший реліз Netflix в 2020 році. В основі серіалу – роман «Ферзевий гамбіт» письменника-фантаста Уолтера Тевіса. Роман вийшов у 1983 році і викликав захват у критиків. «New Yorker» написали, що Тевіс, сам професійний шахіст, блискуче описав одержимий світ шахів, в якому геніальність часто дорівнює дивацтву і ексцентричності.

«Відіграти назад»

В серіалі грає відмінний акторський дует Ніколь Кідман і Х’ю Гранта. Їх герої – ідеальна сім’я: психолог Грейс Фрейзер, її чоловік, доктор-онколог Джонатан Сакс і син Генрі. Вони живуть в гарній квартирі у Верхньому Іст-Сайді, снідають під музику з “Лускунчика” Чайковського, багато жартують, ніжно цілують один одного на прощання. Але станеться вбивство молодої дівчини, в цьому звинуватять героя Х’ю Гранта, і всі вісім серій ми будемо гадати – а чи справді він вбивця?

«Місіс Америка»

Дія «Місіс Америка» відбувається в 1970-і і показує боротьбу феміністок за свої права. Сюжет зосереджений навколо руху за ратифікацію Поправки про рівні права (ERA), яка назавжди змінила політичний і соціальний ландшафт в Штатах. Кейт Бланшетт грає противниця поправки, одіозного консервативного політика Філліс Шлефлі. Якщо ви любите політику і хочете дізнатися більше про третю хвилю фемінізму, цей серіал для вас.

«І всюди тліють пожежі»

Дія відбувається в 1990-і роки в спокійному і респектабельному містечку в Огайо і розповідає про дві сім‚ї. В обох ростуть підлітки, і в обох ховаються неабиякі пристрасті. Керрі Вашингтон і Різ Уізерспун грають двох головних героїнь. Уізерспун дісталася роль Еллен Річардсон – матері респектабельного сімейства, а Керрі Вашингтон – навіженої художниці Мії Уоррен. Серіал гідний опинитися в списку кращих шоу 2020 роки вже тільки завдяки блискучому акторському тандему Уізерсупн – Вашингтон і їх умінню в найменших півтонах висловлювати пристрасті на екрані.

«Сестра Ретчед»

«Сестра Ретчед» – стильна, захоплююча і місцями моторошна драма про жорстоку медсестру Мілдред Ретчед, яку ми пам’ятаємо по культовому роману епохи бітників “Пролітаючи над гніздом зозулі”. Цей серіал сподобається Вам, якщо ви отримуєте задоволення від стильних хорроров, якими так славиться Мерфі, творець “Американської історії злочинів”. Окреме задоволення – хвацько закручений сюжет і акторські роботи Сари Полсон і Синтії Ніксон.

You may also like...

Залишити відповідь