Студенти активно повертаються до навчання, але важко швидко повернутися у систему після тривалого «відпочинку»

Ми зібрали для Вас декілька корисних додатків, які допоможуть кожному студенту :

• «TimeTablе»

Час відмовитись від важких органайзерів і щоденників! Розклад лекцій та семінарів, домашні завдання та нотатки можна тепер зберігати в зручному додатку.

• «Coursera»

У цьому додатку Ви можете знайти і подивитися безліч найрізноманітніших курсів з найрізноманітніших предметів – від хімії до історії мистецтв. До того ж, тут є курси від провідних університетів та інститутів з усього світу. Це просто чудовий шанс знайти корисну інформацію з західних джерел. Варто спробувати, безумовно.

• «SpeechTexter»

Диктофон з функцією перетворення мови в текст, який допомагає при записі лекцій і подальшому конспектуванні навчальних занять. SpeechTexter на п’ять з плюсом розпізнає людську мову і конвертує її в текстовий формат. Додаток підтримує більш ніж 60 мов, Також є можливість роботи програми без підключення до інтернету.

• «ABBYY Lingvo»

Мобільний словник-перекладач, що дозволяє швидко і точно перекласти слово або стійкий вираз іноземною мовою. Незамінний помічник для студентів усіх спеціальностей та напрямків. ABBYY Lingvo можна використовувати не тільки як звичайний словник, але і для розпізнавання і перекладу слів в режимі реального часу за допомогою камери смартфона. У програмі зібрано понад 170 словників для 30 мов, користуватися якими можна в будь-який момент без підключення до інтернету.

Бажаємо усім студентам виключно 100 балів у заліковках!

You may also like...

Залишити відповідь