Питання та відповіді: Студенти ЗНУ

Як буде проходити сесія для 4 курсу. ДЕКи? Видача дипломів! Адже, очевидно, що студентів або не випустять з карантину, або зроблять “на рішення університету”. Як буде відбуватися видача дипломів?
Чому студентів від’єднують в moodle від пройдених дисциплін? Студент заплатив за них і хоч він і пройшов курс, але він має право користуватися цим матеріалів до кінця бакалавру або магістратури?
Як буде проходити літня практика у 2-го курсу ЗНУ / СПП групи 6.0128?
Чи приймуть у цьому році нове Положення про гуртожитки ЗНУ?
Що адміністрація робитиме з відпрацюваннями у гуртожитках в новому навчальному році? Чи будуть внесені якісь зміни до відпрацювань у гуртожитках?
Додаткові бали будуть зараховуватись, якщо позанавчальний процес проходить у проектах центру культури та студентської ради онлайн у соціальних мережах?
Чи впровадять коли-небудь у ЗНУ на базі Інженерного інституту хіміко-технологічну освіту?
Чи буде можливість вступити на бюджет за скороченою програмою з дипломом молодшого спеціаліста на заочну форму, так як це практикується в Машинці? Якщо так, то на які спеціальності?
У 1997 році вступив на бюджет на спеціальність “Обладнання і технологія ливарного виробництва”, з деяких причин університет не був закінчений. Хочу в цьому році відновитися на контракт. Як це правильно зробити? Сертифікат ЗНО обов’язковий? Є спеціальності, на які можливо відновлення без сертифікатів ЗНО?
Вступ до магістратури є через ЗНО, як університет може допомогти на карантині підготуватись до ЗНО з англійської мови? Є курси онлайн?
Якщо наразі немає можливості заплатити за навчання, а сесія розпочалась (заочна форма), є можливість заплатити після завершення карантину? Чи потрібно оплатити до кінця сесії? І є можливість платити частинами?
Платимо за охорону гуртожитку, але вона неякісна, не надто молода і захистити не може, охоронців немає або вони сплять, а платимо великі гроші! Чи буде оплата за охорону знижуватися? За час карантину теж за неї платимо або гроші повернуть? З нового навчального року оплата за охорону зменшиться?
:question:Не справляючись з матеріалом курсу, маю бажання перевестися на другий факультет, або забрати документи, як це можна зробити під час карантину?
Коли можна буде забрати речі з гуртожитку ?
Виселення з гуртожитку буде проходити з 1 липня? Коли потрібно заселятись?
Якщо карантин знімуть, а навчання продовжать дистанційно, я працюю, я можу повернутися в гуртожиток?
Навчальний рік почнеться вчасно чи будуть зміни?

You may also like...

Залишити відповідь