Перший місяць літа вже завершується, а ти досі не вирішив де відпочити?

ми підготували ТОП українських курортів, які нічим не гірше закордонних:

• Одеса
Одеса – багатонаціональне місто, яке за досить короткий період встигло завоювати світову популярність. Одеса входить до складу туристичних маршрутів по Середземномор’ю. На цьому курорті м’які кліматичні умови і велика кількість визначних пам’яток міста.
Лінія обладнаних пляжів тягнеться уздовж 30 км. Найбільш популярні з них – Ланжерон, Відрада, Золотий берег, Великий Фонтан, Аркадія.

• Рожеве Озеро
Місце з неймовірними червоно-рожевими пейзажами, що знаходиться біля самого початку Арабатської стрілки у селі Приозерне.
Фантастичний колір озеро має завдяки мікроводорості Dunaliella salina, що здатна жити у дуже солоній воді.
Для тих хто хоче зробити класні фото – це ідеальне місце

• Джарилгач
Білий пісок та ідеально чиста бірюзова вода — найкращий варіант для пляжного відпочинку. Джарилгач вважається найбільшим островом в Україні, і на ньому є кілька основних локацій. Пляж біля маяків дуже приємний, порівняно безлюдний. Природа острова незаймана, тут можна побачити дельфінів, зустріти косуль і диких кабанів. Можна приїжджати на день, а можна залишитися з наметами.

• Кінбурнська коса
Хочеться, щоб тихо, красиво, чисте море і пляж без людей? Тоді ваш варіант – віддалена від цивілізації Кінбурнська коса.
Пляжі тут піщані, білосніжні, з пологими входами. На косі ще й дуже багата фауна – рожеві фламінго, дельфіни, білі чаплі та пелікани.

• Кирілівка
Ну хто з нас хоч раз у житті не відпочивав у Кирилівці.
Курорт на Азовському морі. У його склад входять селища Кирилівка і Степок, а також коса Пересип і Федотова коса.
Вхід на більшість пляжів вільний, оплачується тільки оренда лежаків і парасольок.
На цьому курорті завжди багато людей, тож у пошуках тиші краще переміститися на Пересип і Федотову косу. Бонус – чим далі від материка, тим чистіше.
А ще тут безліч розваг, кожний знайде собі щось по душі.

Ну що, скоріш збирайте валізи і давайте відпочивати.

You may also like...

Залишити відповідь