Міжнародний день резервного копіювання

Також цей день ще називають День Бекапу – відзначається щорічно 31 березня. Створення резервних копій (бекап) – це створення копії важливих даних, наприклад, сімейних фотографій, відео, документів і електронних листів, на носії, призначеному для відновлення даних у разі їх пошкодження або втрати.

• На честь цього дня пропонуємо Вам створити Mood board.
Карта чи дошка бажань являє собою колаж з надихаючих картинок, цитат і об’єктів, пов’язаних з поставленими людиною цілями.

• Як створити дошку візуалізації? Дошка візуалізації – це будь-який носій, на який ви можете вклеїти написи, картинки, фото, малюнки. Це може бути картон, ватман, офісна дошка з корковим покриттям, а також щоденник «Успішний рік» зі сторінками moodboard. Джерелом для ваших візуалізацій можуть стати вирізки з журналів, газет, книг, Ваші фото або малюнки від руки.

• Дошка ділиться на дев’ять секторів. У центральній частині дошки повинна бути розміщена ваша фотографія, тому що ви генератор своїх цілей і ви одержувач. Також в центр повинні бути поміщені мети, пов’язані з вашим здоров’ям.
Вище над вашою фотографією розташовується зона слави. Тут ви можете розміщувати фото і картинки, пов’язані з успіхом, славою, досягненнями. Це можуть бути кубки, нагороди, фото відомих особистостей, ви серед успішних особистостей. Під центром розташовується сектор кар’єри. Тут ви розміщуєте фото грошей, бажаної сфери діяльності, крісло начальника, логотипи компаній, в яких хотіли б працювати, інтер’єри офісів. Одним словом все те, що є вашими цілями в області кар’єри.
Зліва від центральної фотографії на дошці візуалізації розташовується блок сім’ї, а праворуч блок діти і творчість. Якщо ви мрієте про діток, то сміливо вклеюється в цей сектор фото немовлят, якщо ж мрієте про творчої реалізації, то фото з вашим хобі, надихаючі картинки.
Верхній лівий кут – зона грошей і багатства, правий верхній – любов і заміжжя, нижній лівий – це блок мудрості і знань, а правий нижній – подорожі. Тут розміщуйте фото країн, які хочете відвідати.

Чекаємо на фото Ваших mood boards!

You may also like...

Залишити відповідь